085 489 84 50 info@staverenlivenco.nl

WELKOM BIJ STAVEREN & LIVENCO B.V.

PARTNER VOOR ADVIES, BEHEER EN ONDERHOUD VAN UW INSTALLATIES

Periodieke keuringen

Uw lift- of gevelinstallatie moet regelmatig gekeurd worden. Een liftinstallatie dient eens per 18 maanden periodiek gekeurd te worden. Voor een gevelinstallatie is dat eens per 12 maanden. Deze keuringen kunnen wij voor u verzorgen, tegen aantrekkelijke tarieven.


Periodieke keuring lift- en gevelinstallaties: zo werkt het
Omdat wij de periodieke keuringen van lift- en gevelinstallaties groot inkopen, kunnen wij profiteren van aantrekkelijke inkoopvoordelen. Daar laten wij u als klant natuurlijk graag van meeprofiteren! Wanneer uw installatie is gekeurd, stuurt de geaccrediteerde keuringsinstantie de rapportage naar ons op. Vervolgens zullen wij deze beoordelen op de punten die binnen het contract opgelost dienen te worden en sturen wij de rapportage uw kant op. De op te volgen punten zullen vervolgens door onze database en monitoring deel uitmaken van onze dienstverlening en kwartaalgesprekken met onze onderhoudspartners. Daarbij worden de status van openstaande keuringspunten en de vervaldatum van het certificaat nauwlettend bewaakt.


Meer weten?
Wilt u meer informatie over de keuring van lift- en gevelinstallaties? Neem dan contact met ons op, onze adviseurs vertellen u er graag meer over!

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U INFORMATIE ONTVANGEN?