085 489 84 50 info@staverenlivenco.nl

WELKOM BIJ STAVEREN & LIVENCO B.V.

PARTNER VOOR ADVIES, BEHEER EN ONDERHOUD VAN UW INSTALLATIES

Liftinstallaties

Voor liftonderhoud kunt u bij verschillende partijen terecht. Wanneer u het onderhoud van uw liften aan Staveren & Livenco toevertrouwt, kunt u er vanop aan dat wij op zoek gaan naar de meest optimale oplossing.

Liftinstallaties: verschillende partijen
Op het gebied van liftinstallaties zijn er vijf bekende spelers op de markt: Otis, Kone, Schindler, ThyssenKrupp en Mitsubishi. Wanneer u een nieuwe lift heeft laten plaatsen, kunt u voor het onderhoud van uw liftinstallatie bij tal van partijen terecht.

Aan wie laat u het onderhoud van uw liftinstallaties over?
Het lijkt misschien logisch om het onderhoud van al uw liften bij één en dezelfde installateur onder te brengen. Toch is dit niet altijd de verstandigste keuze. Het kan juist slim zijn om het onderhoud van uw liftinstallaties te verdelen over meerdere partijen, waardoor kennis, beschikbaarheid van onderdelen en troubleshooting optimaal geregeld zijn. Bij Staveren & Livenco kunnen wij dit verzorgen, waarbij u tegelijkertijd geniet van de voordelen van meerdere installateurs, terwijl u slechts één aanspreekpunt heeft waar u altijd terecht kunt.

Wij zoeken het voor u uit!
Als intermediair zoeken wij graag uit voor u uit wat in uw situatie de meest geschikte oplossing is. Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact met ons op!

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U INFORMATIE ONTVANGEN?