085 489 84 50 info@staverenlivenco.nl

WELKOM BIJ STAVEREN & LIVENCO B.V.

PARTNER VOOR ADVIES, BEHEER EN ONDERHOUD VAN UW INSTALLATIES

Liftrenovatie en modernisering van liften

Is uw liftinstallatie na verloop van tijd toe aan renovatie of modernisering? Neem dan vooral contact op met Staveren & Livenco, want wij kunnen u adviseren bij het maken van de juiste keuze. Daarbij houden wij altijd rekening met de huidige situatie van het pand en de exploitatietermijn. Ook het nut en de noodzaak van de te renoveren onderdelen nemen we me in ons advies.

Offertes voor uw liftrenovatie of modernisering
In overleg met u vragen wij voor uw liftrenovatie of modernisering meerdere offertes op bij verschillende partijen. Deze worden grondig door ons vergeleken; niet alleen qua prijs, maar ook op het gebied van fabricaat, levensduur, levertijd, onderhoudbaarheid en kwaliteit.
Door bijvoorbeeld gebruik te maken van marktvrije producten, zal de onderhoudbaarheid van uw liftinstallatie verbeteren. Bovendien zijn deze producten vaak ook kostentechnisch interessant. Iedereen kan deze marktvrije producten namelijk tegen nagenoeg dezelfde prijs inkopen, wat een gezonde concurrentie bevordert.

Aanbestedingen voor liftrenovatie en modernisering van liften
Bij het uitschrijven van onze aanbestedingen hanteren wij uitgebreide productomschrijvingen. Ook als het gaat om (leverings)condities, zoals garanties, planningen en betalingsvoorwaarden, zorgen we ervoor dat we gelijkwaardige offertes met elkaar vergelijken. Hierdoor weten we zeker dat we geen appels met peren vergelijken en kunnen we u de beste producten tegen de laagste prijs garanderen.

Meer weten over liftrenovaties?
Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw liftrenovatie. Indien gewenst kunnen wij ook de complete verantwoording op ons nemen voor uw totale liftrenovatie-project, op basis van fixed-fee. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U INFORMATIE ONTVANGEN?