085 489 84 50 info@staverenlivenco.nl

WELKOM BIJ STAVEREN & LIVENCO B.V.

PARTNER VOOR ADVIES, BEHEER EN ONDERHOUD VAN UW INSTALLATIES

Liftonderhoud

Voor liftonderhoud bestaan verschillende mogelijkheden. Welke contractvorm het beste bij u past, hangt af van diverse factoren, waaronder het liftenbestand, de soort gebruikers en de onderhoudsfilosofie van de lifteigenaar. Uiteraard spelen ook de omstandigheden waarin een installatie zich bevindt, het beschikbare budget of de specifieke KPI’s hierbij een rol.


Liftonderhoud: wij wijzen u de weg
Staveren & Livenco heeft uitgebreide kennis van de verschillende contractvormen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van liftonderhoud kunnen wij het meest geschikte onderhoudsbedrijf voor u selecteren. Daarbij houden wij niet alleen rekening met uw wensen en eisen, maar ook met de specifieke situatie waarin uw lift zich bevindt.


Voor een zorgeloos liftonderhoud
Ook voor het preventief vervangen van onderdelen kunt u onze expertise op het gebied van liftonderhoud inschakelen. Door een installatie te monitoren op het gebruik (o.a. het aantal liftritten), in combinatie met een aantal andere factoren, kunnen wij u precies aangeven wanneer het nodig is om een onderdeel preventief te vervangen. Het geeft u een heldere onderbouwing en duidelijk inzicht in de noodzaak van vervangingen.

Onderhoud van gevelinstallaties
Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van al uw andere gebouwgebonden installaties. Denk bijvoorbeeld aan gevelinstallaties, automatische deuren, slagbomen en collectieve cv-installaties.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op!

HEEFT U EEN VRAAG OF WILT U INFORMATIE ONTVANGEN?